Tuesday, 25 August 2015

5 SEBAB ESP SESUAI UNTUK STUDENT

Assalamualaikum wbt dan hai pembaca blogku sekalian :)

anda suka breakfast apa ye ? Rakyat Malaysia kannn confirm la suka nasi lemak, roti canai dan teh tarik satu ! Ahh sedappnye tak dapat pula nak bayang pagi-pagi ni sebabnya selera makan ku sudah terkawal. Ops.

Yela, tadi i dah pekena ESP separuh shaker. Lepas tu takde makan pape pun. kenyangggg sgt oi.

Kalau i topup sikit makan biskut ke roti ke lagi la kenyang sampai petang. Eh ! Nak tahu tak i pernah tau tak makan nasi 2 HARI ! Alhamdulillah, i think sebab konsisten minum esp la ni. Selera makan memang dalam kawalan tau uols.

Okay, berbalik kepada tajuk ENTRY . Muqadimah iols pun tak henggat dunia. Muahaha

5 SEBAB ESP SESUAI UNTUK STUDENT ?

Kenapa student je ? Sebab i student dan ni entry khusus. Untuk orang lain nanti i buat entry lain okay tak ?

Sebab pertama 
- ESP boleh menjimatkan perbelanjaan anda sebab confirm lepas ni uols jarang makan. Fyi, esp buat anda kenyang lebih lama. So, selalunya makan nasi dua kali sehari boleh jadi sekali je. Kan jimat tu . 

Sebab kedua
- ESP boleh meningkatkan tenaga anda. As a student of course la dari pagi sampai ke petang. Petang pulak bawak ke malam. Urusan duniawi tak habis2. Huhu. Penat wei . Stress lagi. Nah, sekarang tak payah risau2. Boleh boost energy uols dengan minum ESP je.

Sebab ketiga
- ESP menjimatkan masa dan duit anda daripada pergi ke spa seperti SPA Q kerana ESP boleh mencantikkan kulit anda. Uols nak gebu ke nak glowing nak atasi selulit sekarang ni haaa tak payah susah susah la nak pergi buat rawatan . Keh keh. ESP boleh bantu. Jimat masa, jimat duit, jimat apa lagi ?

Sebab keempat
- ESP bantu anda turunkan berat badan. Ada orang tu nak kurus tapi taknak diet teruk-teruk. Ada orang tu nak kurus tapi malu ahh nak pergi GYM. Nanti orang mengata . Huhu . Student pula tu . Mana ada masa sangat. Setakat join aktiviti koku, peluh setitik je keluar. Sedih ! ESP is protein yang rendah lemak dan memang sesuai la untuk anda yang nak KURUS. Bagi bro yang nak SADO pun boleh !

Sebab kelima
- ESP mudah disediakan dan boleh diminum bila-bila masa. Aum ! Ni yang suka ni. Sebabnya kekadang sesetengah supplement ni boleh minum pagi je waktu perut kosong. Bila perut kenyang tak boleh minum eh ? Haha. Stress plak iols memikirkan jadual waktu supplement ni. Dah la pening menyusun jadual kuliah ditambah pula beban yang lain. Kahkah. 

Sebenarnya iols nak tambah lagi tapiii iols takut uols menyampah plak baca. Yang penting ESP memang terbaikkkk . Haha. 

Camne nak order ? 

- whatsapp 01114433210
- add FB Husna Nana
- follow ig @vitamincantikbyhusna






4 comments: