Sunday, 19 April 2015

BECAUSE LITTLE THINGS MAKE A BIG DIFFERENCE.

Husna dah tahu lama dah tentang Shaklee. Kadang2 terpikir kenapa la 2 tahun lepas tak cuba pun nak join bisnes ni ?

Allah memang dah tetapkan. Sekarang baru terbuka hati nak jual dekat orang. Nak bantu anda semua selesaikan masalah kesihatan.

Duit bukan segala - segalanya . Tapi bila kita ada duit kita mampu beli something utk bahagiakan org lain, utk diri sendiri, utk tingkatkan tahap kesihatan masing2. Kan ?

Sebab tu la, kat luar sne ramai orang yang tak kisah pun berhabis duit , asalkan sihat. Nak sihat kena usaha. Jaga pemakanan , makan supplement dan sentiase bersama Allah smile emoticon
Allah yang menyembuhkan penyakit kita.

Sy yg komited nak bantu anda
Husna Nana
01114433210
‪#‎reminder‬
‪#‎shaklee‬
Assalamulaikum & hai dearies
.
Alhamdulillah, kini sy merupakan seorang Shaklee Independent Distributor. Impian sy adalah untuk membantu lebih ramai lg mendapat kebaikan daripada supplement yg terbaik iaitu Shaklee smile emoticon
Untuk anda yg sedang mencari supplement Shaklee @ mencari supplement utk KECANTIKAN, SLIMMING, KESIHATAN KELUARGA, KESUBURAN dan sebagainya. Boleh la whatsapp sy ye.

Terima kasih atas sokongan drpd anda :)

Your trusted SID,
Husna Nana
Pm / Whatsapp 01114433210

‪#‎sid‬
‪#‎shaklee‬
‪#‎spectacular‬
‪#‎alhamdulillah‬