Sunday, 14 June 2015

CERITA CINTA SHAKLEE KU BERMULA ?

{ SID -> Shaklee Independent Distributor }

Disebabkan KEPUASAN CONSUME ESP , dalam hati husna berkata-kata . Why not kau join ahli dan sebarkan kebaikan produk ni pada orang lain pula .

Jadi, berbekalkan modal tak sampai RM100, husna pun mendaftarlah under Master Nana & sah menjadi sebahagian daripada keluarga besar Spectacular

Lepas daftar tu, mula la KELAS DENGAN MASTER NANA.

Sebelum ni dengar2 je orang pergi kelas coaching . Wah ! Rasa nak tahu tu membuak-buak.

Tak sangka jumpa group SPECTACULAR. group yang sangat aktif .Kelas marketing disediakan secara PERCUMA. yang paling best tak perlu keluar rumah. Tak perlu attend kelas dekat mana2. Tapi attend kelas dekat WHATSAPP. auwww dihujung jari je kelas kita 󾌲

Alhamdulillah, bonus pun dah lepas modal

Tak susah nak berjaya dalam BISNES SHAKLEE sebab peluang terbuka luas & hanya tunggu kita untuk capai peluang tu.

Jadi, husna sangat berbesar hati sekiranya anda berminat dan bersedia untuk jadi sebahagian daripada SPECTACULAR ❤

your spectacular future leader
Husna Nana
01114433210

Anak didik Master Nana Macarona


No comments:

Post a Comment